top of page
  • Foto van schrijverEline Ruinemans

Lust je ook worteltjes?


Lust je ook worteltjes?

"Lust je ook worteltjes?" "Ja", klonk het tijdens Business Vibes EQ afgelopen donderdag. Het is een goede gewoonte geworden dat ik gezond en gevarieerd kook voor mijn gasten. Zou dat met mijn achtergrond aan de Hogere Hotelschool te maken hebben?

De betekenis van het woord wortel is veelzijdig. De wortel uit een getal is altijd positief. Een wortel is ook een deel van de plant dat in de grond dringt en water opzuigt. En niet in de laatste plaats, staan wortels voor je oer en oorsprong.

Zo werkt het ook met je emotionele ontwikkeling. Vanuit je oorsprong, krijg je een basis mee, die vraagt om onderhoud. Hoe leer je bewust bewegen en communiceren in de veranderende wereld? Hier is voeding voor nodig, worteltjes!

Wil je ook worteltjes??? Helaas. Volgende keer gaat Business Vibes over Hoogsensitiviteit. Suggesties voor het menu op donderdag 14 mei a.s. zijn van harte welkom. Food for thought.

Inschrijven via: www.elineconsult.nl/businessvibes

Eline Ruinemans

Maart 2020

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

begeleiding in verandering

bottom of page