top of page
Cover-Dialoog-in-crisistijd-voor-header-schuin (002).jpg

Boek: 
DIALOOG IN CRISISTIJD

ISBN: 9789083249407

Boekverkoop

Na een succesvolle lancering in 2022, oversteeg de vraag mijn initiële aanbod. Hierom de tweede druk besteld om in jouw behoefte te voorzien. Of om als kadootje te geven aan een naaste of aan je team. Vul hieronder in waar je het boek wilt ontvangen. Ik stuur je een betaalverzoek en zodra je dit voldaan hebt, ontvang je jouw exemplaar spoedig in je brievenbus. Kop koffie erbij en lezen maar... 

Dialoog on Tour

Een goed gesprek voeren verdient aandacht. Hierom gaat Dialoog on Tour. Regelmatig geef ik een lezing, presentatie of workshop in één van de regio's in het land. Voor 2023 staan de volgende Dialoog on Tour sessies gepland: 

  • Woensdag 5 april in Wapenveld, 'Je paard als spiegel', in samenwerking met Josephine Woltman Elpers van Equi Guidance. 

  • Donderdag 25 mei in 't Natuurlijk Huus in Raalte, in samenwerking met Agnes Heethaar.

  • Afgelopen periode was ik te gast in Barendrecht (mijn geboortedorp), Rotterdam, Emmeloord en Zwolle. Ook presenteerde ik als key note speaker tijdens de online Global Virtues Conference. Speciaal voor die gelegenheid publiceerde ik het E-book in het Engels. 

 

Heb je interesse of vind je het leuk als ik in jouw kring of organisatie een bijdrage lever, neem even contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden, op maat natuurlijk.

Auteur

Na twee jaar van schrijven, strepen en polijsten ben ik trots op dit handzame boek met harde omslag en rood leeslint als rode draad. Het boek ondersteunt je om moedig en met vertrouwen het goede gesprek aan te gaan om een (communicatie)kloof te overbruggen. Je ontvangt concrete tools en leert om te kijken vanuit een ander perspectief.

Wil je dat ik jouw versie persoonlijk signeer? Vermeld het hieronder in de ruimte voor opmerkingen. 

En leuk om te melden, in november verscheen een E-pocket in het Engels.   

Recensies

"Op speelse, verrassende en creatieve wijze neemt Eline je aan de hand om tot een heldere dialoog te komen."

drs. Petra Penning, studentenpsycholoog

"Een zeer op de praktijk gericht boekje, een aanbeveling!" 

ir. Cees van Gorp

"Prachtige handreiking om je bewust te worden van je eigen rol en invloed en deze op natuurlijke wijze te versterken." 

Jannie Brunink, adviseur Sociaal Domein

Sneak preview:

arrow&v
Wil je het via de post ontvangen? De bijdrage in de verzendkosten in Nederland is € 5,00 per boek
Je ontvangt via e-mail een betaalverzoek, wil je daarnaast ook een factuur (met btw)?

Bedankt voor je bestelling! 
Je ontvangt een betaalverzoek per email. Zodra je het bedrag hebt voldaan, ontvang je jouw exemplaar door je brievenbus. Ik wens je plezier bij het lezen, laat je verrassen!