top of page
Maatwerk EC.jpg

1 OP 1 COACHING

Steeds meer mensen vinden Eline Consult voor 1 op 1 coaching. Om niet alleen als professional, maar juist ook als mens persoonlijk te groeien. Of het nu gaat om de balans werk-privé, persoonlijke effectiviteit of (opnieuw) de koers van je loopbaan bepalen: wat ik in gang zet, heeft duurzaam effect. Omdat je letterlijk het effect waarneemt in je lijf.  

 

Hierbij stel ik je de volgende vragen:

  • Wat vind je belangrijk?

  • Wat zijn je drijfveren? Hoe creëer je veerkracht? 

  • Heb je 'verborgen' kwaliteiten?

  • Welke overtuigingen belemmeren je?

  • Welke doelen stel je jezelf en hoe maak je ze haalbaar?

  • Welke scenario's zijn denkbaar en waar kies je voor?

Een ontwikkelassessment kan behulpzaam zijn als start van een coachtraject. Het geeft je inzicht in waar je je begeeft op het gebied van Talent/DISC, Drijfveren en/of EQ, je emotionele ontwikkeling.

 

Als gecertificeerd consultant van TTI Succes Insights Benelux ondersteun ik je graag om vanuit deze 'nulmeting' de voor jou juiste keuzes te maken. 

Internationale werk- en levenservaring in Brussel, Mexico en Londen heeft mij gevormd als ‘global citizen’. Het helpt me om, vanuit wisselend perspectief, situaties te benaderen, zonder oordeel. Ik begeleid mensen die te maken hebben met (cultuur)verandering of mensen die zelf de bron zijn van de verandering. Persoonlijke beleving is voor mij de essentie van Hospitality. Dit integreer ik in mijn begeleiding.  

Gehoord, geraakt en gedreven

Ik luister, stel vragen en houd je een heldere spiegel voor, binnen de structuur die we vooraf bepalen. Uiteindelijk krijg je zelf inzicht in de rode draad in je handelen, denken en voelen - de bepalende factoren in je gedrag en drijfveren.

Het huidige klimaat vraagt om denken vanuit wisselend perspectief. Niet meer vanuit de gevestigde patronen, maar vanuit wat nodig is om ruimte, ritme en richting te creëren.  Wat is jouw benadering? Waar word jij gelukkig van? Hoe realiseer je dat? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op.

De coaching vindt plaats in het werkatelier van Eline Consult, op locatie of via teams. Of gewoon praktisch, en combinatie die past bij de omstandigheden. 

begeleiding in verandering

bottom of page