info@elineconsult.nl

Tel: +31 (0)6 14 669 796

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

© 2020 Eline Consult

ELINE RUINEMANS

ACHTERGROND

Mijn nuchtere insteek en zuivere feedback hebben vast hun wortels in mijn geboortegrond, net onder de rook van Rotterdam. Al jong werd ik geïnspireerd door culturele diversiteit, gastvrijheid en filosofie, tijdens mijn vroege jeugd in Engeland en Frankrijk, op het gymnasium en later op de hogere hotelschool. Als ‘denker’ en ‘voeler’ leerde ik al vroeg situaties genuanceerd inschatten en mijn pad op eigen wijze te bewandelen. Bovendien leerde ik te zien wat nodig is en van hieruit kansen te creëren, te ‘doen’.
 

Na mijn afstuderen werkte ik acht jaar in de Londense hotellerie: een smeltkroes van culturen. Ik ontdekte dat iedereen, ongeacht afkomst of opleiding, eigen kwaliteiten heeft. Terug in Nederland, volgde ik de Liefde naar het oosten des lands, waar ik professioneel mijn bijdrage leverde als manager en projectleider in zorg en onderwijs.

ESSENTIE

Veranderingen in de maatschappij vragen om stabiliteit, positiviteit en veerkracht in mensen. In 2009 heb ik van 'begeleiden in verandering' mijn vak gemaakt: als coach, adviseur en trainer. Ik zie kwaliteiten in mensen en help hen om, vanuit hun drijfveren, zich te verbinden met het grotere geheel. Ik heb al meer dan 1300 mensen mogen begeleiden. Binnen organisaties, maar ook als individuele professional.

KRACHT

Een zekere intuïtieve wijsheid en creativiteit zijn mijn grootste krachten. Samen met met mijn gedrevenheid tot continu ontwikkelen, leren en groeien, houd ik mijn eigen zaag scherp en jouw aanbod vernieuwend. 

EN VERDER

Ik woon met mijn gezin in Nieuwleusen (Ov), waar ik met plezier tennis, schilder en aan yoga doe. Ik heb een licht en ruim werkatelier in onze negentiende-eeuwse woonboerderij. Hier begeleid ik mensen in ontwikkeling, zowel individueel als in een kleine groepen. Met goede koffie, heb ik vernomen.