top of page
TTI ontwikkel profielen.png

TTI ONTWIKKEL PROFIELEN

Zelfinzicht is de basis van alle groei

De ontwikkelprofielen van TTI Succes Insights lenen zich hier bij uitstek voor. Een ontwikkelprofiel in DISC, 12 Driving Forces en EQ gecombineerd met een coachtraject of teamwerk is een solide basis voor Persoonlijk Leiderschap. 

Een ontwikkelprofiel geeft je handvatten, tips, inzicht in valkuilen maar ook een 'gebruiksaanwijzing' voor hoe anderen jou het beste kunnen benaderen. Een volgende stap is het herkennen van gedrag en drijfveren bij anderen. Een traject bij Eline levert jou op, dat je een nieuwe versie van jezelf ontwikkelt. Hiernaast leer je coachend leidinggeven. Zo zet je de verworven handvatten weer in om je team te versterken.

Sinds 2016 ben ik gecertificeerd consultant bij TTI Success Insights. Ik ben oprecht enthousiast over de kwaliteit, helderheid en diepgang van de profielen.

 

Over Persoonlijk Leiderschap met een ontwikkelprofiel als basis, zeggen klanten: 

Eline weet haarfijn de vinger op de zere plek te leggen. Met een vleugje humor geeft ze aan waar de verbeteringen liggen, maar ook wat al goed gaat en je dus zeker moet vasthouden of zelf versterken. Vanuit theoretische modellen geeft ze een feitelijke onderbouwing en positieve adviezen om hiermee aan de slag te gaan. Dat geeft concrete handvatten om patronen te doorbreken. Heel waardevol!

Danielle Gruijs, merk en communicatie adviseur, oprichter Springfish

De Disc analyse heeft mij inzage gegeven in mijn gedrag en drijfveren. Het bespreken van de resultaten met Eline maakte veel duidelijk en heeft me aan het denken gezet. Goede voorbereiding en persoonlijke aandacht, resulteerde in krachtige en toepasbare tips.

Mariel Bouman, informatiemanager bij een verzekeringsmaatschappij

Wil je meer klantinzichten lezen?  Bekijk de Testimonials.

begeleiding in verandering

bottom of page