top of page
  • Foto van schrijverEline Ruinemans

Dit is Kwast


"Ik ben echt een hondenmens", heb ik altijd gezegd. Toch is Kwast er sinds afgelopen zondag. Een jong zwart poesje met een wit puntje aan haar staart. Het fenomeen "kat" speelt al jaren binnen ons gezin.

Waarom voel ik mij een hondenmens? Honden zijn loyaal, berekenbaar en je kunt heerlijk met ze wandelen. Of zegt dit iets over mij als mens?

Inmiddels woon ik, vanuit Amsterdam sinds 12 jaar in onze woonboerderij in het landelijke Overijssel. Van gedreven control freak naar creatieve verbinder. En daar past een tikkeltje eigenwijsheid, nieuwe levensenergie en het vangen van het moment bij.

Dat lijkt op het leven van Kwast, al mag zij haar eerste muis nog vangen. Bovendien houdt Kwast van spelen. Voorzichtig blij, ontdek ik dat ook de Xbox minder vaak aangezet wordt en onze zoon verstoppertje speelt met Kwast.

Hoe het zo gekomen is? Tijdens de boeiende Business Vibes dialoog, realiseerde ik me dat ik nog vaker wil genieten van kleine grootse momentjes. Hoe doe je dat? Met een speelse kat!

Lees verder in het blog over TIJD om te ontdekken hoe de Griekse Kairos het moment ving en zijn grootvader Chronos de tijd liet meten.

"Inmiddels ben ik echt een hondenmens, met een passie voor Kwast."


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

begeleiding in verandering

bottom of page