• Eline Ruinemans

Het doel van je wachtwoord


De recente wet AVG herinnert ons aan het belang van privacy. Nu is het regelmatig vernieuwen van je wachtwoord natuurlijk geen nieuws onder de zon. Maar wel een spreekwoordelijk 'blok aan je been'. Of niet?

Denk het eens om. Hoe zorg je dat dat been in vorm blijft?

Het arsenaal aan huisdieren, lievelingskleuren en geboortedata is eindig en bovendien weinig inspirerend. Laatst dacht ik, hoe kan ik een nieuw wachtwoord bedenken en onthouden, dat me werkelijk inspireert. Het begint te borrelen…

Hoe zou het voor je zijn als je in je wachtwoord je verlangen, ambitie of doel benoemt voor de huidige fase én wanneer je dat doel wilt bereiken? Of het nu gaat om nagels bijten of vaker offline zijn. Of in bredere zin: positieve gezondheid of persoonlijk leiderschap. Je bent uniek, net als je wachtwoord.

Je wachtwoord als belofte aan jezelf? Ik daag je uit opdat je, verleid door focus en veerkracht, klaar bent om te schieten.

Mijn wachtwoord is vernieuwd, met als resultaat een dagelijkse reminder

aan mijn huidige doelen en ambitie. Wat mijn wachtwoord is? Voor jou een vraag en voor mij een weet.

Eline Ruinemans, juni 2018

#persoonlijkleiderschap #eigenregie #verlangen #doelgericht #privacy #wachtwoord #reminder

23 keer bekeken

begeleiding in verandering

Ds. Smitslaan 2

7711 BA  Nieuwleusen (Overijssel)

entree werkatelier via de achterzijde 

info@elineconsult.nl

Tel: +31 (0)6 14 669 796

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

KvK 08195925

© 2020 Eline Consult