top of page
  • Foto van schrijverEline Ruinemans

Jongleren met dennenappels


Zo begon de zomerse teamontwikkeldag van Kinderbuik&co afgelopen week in het spontaan gecreëerde bostheater in Bilthoven.

Lekker in je vel zitten

Eenvoud. Een kuil in het bos, zetels van kleurrijke kussentjes en matjes. Een tapijt van dennenappels in de schaduw van hoge bomen. Lekker in je vel zitten begint met verbinding voelen tussen hoofd, hart en handen.

Zo ontstaat jongleren met dennenappels.

Ik voel energie en dankbaarheid om deze groep professionals te begeleiden vanuit mijn eigen passie: het creëren van eenheid in samenwerking vanuit de essentie. Kinderbuik&Co wil een gelukkig leven voor ieder kind, met als kernwaarden: aandacht, gelijkwaardigheid, passie en nieuwsgierigheid. De veelzijdige deskundigheid en bezieling helpt kinderen met vaak onbegrepen buikpijn om lekker in hun vel te zitten. Ik merk dat het me raakt in mijn kern.

Ik geloof erin dat je, soms met de juiste hulpbronnen, zelf voor 90% regie hebt om lekker in je vel te zitten. Het voelt krachtig om elkaar te versterken vanuit deze gedeelde passie.

Gehoord worden, goed ademhalen, creativiteit, bewegen en gezonde voeding. Dat gun je ieder kind. Groot of klein.

Jongleren, of is het jong leren? Zeg het maar...

Gun jij je team ook een teambuilding 'buiten gebaande paden'? Inspiratie door natuur, creativiteit en met oog voor wat er al is? Neem gerust contact op, we verkennen de mogelijkheden.

Eline Ruinemans juli 2017

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

begeleiding in verandering

bottom of page