info@elineconsult.nl

Tel: +31 (0)6 14 669 796

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

© 2020 Eline Consult

Jongleren met dennenappels

01/07/2017

 

Zo begon de zomerse teamontwikkeldag van Kinderbuik&co afgelopen week in het spontaan gecreëerde bostheater in Bilthoven.

 

Eenvoud. Een kuil in het bos, zetels van kleurrijke kussentjes en matjes. Een tapijt van dennenappels in de schaduw van hoge bomen. Lekker in je vel zitten begint met verbinding voelen tussen hoofd, hart en handen.

Zo ontstaat jongleren met dennenappels.

 

Ik voel energie en dankbaarheid om deze groep professionals te begeleiden vanuit mijn eigen passie: het creëren van eenheid in samenwerking vanuit de essentie. Kinderbuik&Co wil een gelukkig leven voor ieder kind, met als kernwaarden:  aandacht, gelijkwaardigheid, passie en nieuwsgierigheid. De veelzijdige deskundigheid en bezieling helpt kinderen met vaak onbegrepen buikpijn om lekker in hun vel te zitten. Ik merk dat het me raakt in mijn kern.


Ik geloof erin dat je, soms met de juiste hulpbronnen, zelf voor 90% regie hebt om  lekker in je vel te zitten. Het voelt krachtig om elkaar te versterken vanuit deze gedeelde passie.

 

Gehoord worden, goed ademhalen, creativiteit, bewegen en gezonde voeding. Dat gun je ieder kind. Groot of klein.

 

Jongleren, of is het jong leren? Zeg het maar...

 

Gun jij je team ook een teambuilding 'buiten gebaande paden'? Inspiratie door natuur, creativiteit en met oog voor wat er al is? Neem gerust contact op, we verkennen de mogelijkheden.

 

Eline Ruinemans juli 2017

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

Zoeken op tags