BUSINESS VIBES

@ELINE CONSULT

Een zomer om jezelf te herontdekken. Zo ervaar ik het inmiddels. Niets is wat het was. Tijd om nieuwe ervaringen op te doen. Zo ook voor Business Vibes online, in mijn werkatelier én een primeur. Business Vibes gaat op pad! We zijn te gast bij Josephine, waar we leiderschap ervaren door te werken met haar paarden. Controle of vertrouwen, wat werkt voor jou? Kom het ervaren. Uiteraard wordt er lekker & gezond voor je gekookt, zodat je volop kunt genieten. We houden de R.I.V.M. regels in acht. Jouw investering is inclusief een telefonisch voorbereidend gesprek, handout en de BTW.

"Wijs en kordaat. Zo heb ik jouw begeleiding van het waarderend onderzoek ervaren Eline. Het leverde mij  heldere inzichten op en concrete acties waar ik direct mee ben begonnen. Fijn dat ik er online bij kon zijn!"

Hoogsensitiviteit & Ondernemen 

Welke noten heb je te kraken om als HSP (Hoog Sensitieve Persoon) je kracht te ervaren.

Leer de eigenschappen te herkennen, erkennen en verkennen. Hoe ga je ermee om, zélf of bij de ander in je omgeving? Met praktische tips en een gezond, met liefde bereid, diner!

Voor jou, als je zelf van HSP (nog meer) je kracht wilt maken óf een manier wilt vinden om met hoogsensitieve mensen in je omgeving om te gaan. Deze bijeenkomst is een verdieping op de Business Vibes van 3 juni jl. Met een voorbereidende opdracht, kun je meedoen wanneer het thema je aanspreekt.

Woensdag 1 juli 2020 16.00 - 20.00 uur @werkatelier Eline Consult €75 excl BTW

Paard & Dialoog

Business Vibes on tour. We zijn te gast bij Josephine Woltman Elpers, professioneel paardencoach en directeur van een hogeschool. We ervaren leiderschap door te werken met haar paarden Hamir en Hadyr. Luchtig, speels en verrassend, want welke spiegel krijg je voor? Wat zegt dat over jou en de ander? Josephine begeleidt en observeert. Samen voeren we na afloop de dialoog over ieders ervaring, uiteraard met een zomerse maaltijd. Ik mocht zelf een sessie ervaren en schreef er een blog over. Goed om te weten: De sessie is niet op het paard en je hoeft geen ervaring met paarden te hebben, wel gezonde nieuwsgierigheid. Zodra je je aanmeldt ontvang je aanvullende informatie.  Minimaal 3, maximaal 6 deelnemers.

Woensdag 8 juli 2020 16.00 - 20.00 uur @Equiguidance in Wapenveld €99 excl BTW

Het nieuwe normaal, kijken door een bril vol deugden

Vanuit welke positieve basishouding richt je je leven in, dit najaar? Wat heb je hierbij nodig? En ook, hoe bekijk je je eigen weerstanden, zodat je ze kunt aanvaarden? Een speeltuin om je dromen anno 2020 te realiseren.

Tijdens deze Business Vibes zetten we de prachtige deugdenkaarten in en een creatieve werkvorm als visualisatie voor jouw nieuwe normaal.

Woensdag 9 september 2020 16.00-20.00 uur @werkatelier Eline Consult €75 excl BTW

Dialoog Diner – een verdiepend gesprek afgewisseld met verrassende hapjes.

Vanwege het succes van afgelopen jaar, nu voor de tweede keer op rij. #filosofie #diner pensant

Donderdag 5 november 2020 16.00 - 21.00 uur @werkatelier Eline Consult €99 excl BTW

 

Na de Business Vibes blijven slapen in het werkatelier? Coach & Stay!

 

begeleiding in verandering

Ds. Smitslaan 2

7711 BA  Nieuwleusen (Overijssel)

entree werkatelier via de achterzijde 

KvK 08195925

© 2020 Eline Consult

info@elineconsult.nl

Tel: +31 (0)6 14 669 796

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle